Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι ,
Όπως γνωρίζετε έχει εγκριθεί η ενσωμάτωσή μας στη ΧΕΕ με την ιδιότητα του αντεπιστέλλοντος μέλους από τον προηγούμενο μήνα και ανήκουμε πλέον στη μεγάλη οικογένεια των Χριστιανών επιστημόνων της χώρας μας που διακρίθηκαν για την επιμέλεια τους, τη μαχητικότητα στον κοινωνικό στίβο και την αμεσότητα στην υπεράσπιση του «πιστεύω» τους.
            Σε μια κίνηση ουσιαστικότερης γνωριμίας , ένα μικρό κλιμάκιο της ΧΕΕ , αποτελούμενο από το διακεκριμένο Λαρισαίο καθηγητή της Χειρουργικής Κο Παπαευαγγέλου και τον Κο Κατσούφη καθηγητή του ΕΜ Πολυτεχνείου, θα βρίσκεται στη Λάρισα την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 στις 19:30 στα πλαίσια του Κύκλου του Κου Αθανασόπουλου. Θα αναπτύξουν ένα θέμα σχετικό με τις εξελίξεις των πειραμάτων στο CERN.
            Η ευκαιρία για σύσφιξη των σχέσεων καθιστά την παρουσία όλων μας (μετά συζύγων) κάτι παραπάνω από αυτονόητη!! Πρόκειται  για εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσουμε περισσότερο την αδελφική σχέση , τόσο μεταξύ μας , όσο και με τους εξ Αθηνών φιλοξενουμένους αδελφούς!!
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει (νηστίσιμο) δείπνο στην ταβέρνα του φίλου μας Δημήτρη Γκόλτσου στον Αμπελώνα για χαλαρή συζήτηση και αναστροφή (συμμετοχή €12.00, το άτομο).
Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ηλεκτρονικά ή στο 2410623040 τις επόμενες 2 ημέρες , ώστε να προγραματιστεί σωστά η εκδήλωση και να δηλωθούν οι συμμετέχοντες στο δείπνο. Ανεξάρτητα πάντως από το δείπνο , η παρουσία όλων μας στην ομιλία είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ.

                                                                                                Ευχαριστώ Ι. Β. Καλούσης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου