Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

«π. Ανάργυρος Σταματόπουλος - όλων πατέρας, για όλους η καρδιά σου»

    Στα Εκπαιδευτήρια της δίδος Μαίρης Ράπτου πραγματοποιήθηκε μεγάλη εκδήλωση από τα Εκπαιδευτήρια και τη «Χριστιανική Εστία Λάρισας», όπου παρουσιάστηκε ο αφιερωματικός τόμος «π. Ανάργυρος Σταματόπουλος - όλων πατέρας, για όλους η καρδιά σου». 
Στην εκδήλωση παρέστησαν και μίλησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, Πενταπόλεως κ. Ιγνάτιος Μαδενλίδης και Λαρίσης κ. Ιγνάτιος.
Ομιλητές ήταν ο Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και μέλος της Αδελφότητος Θεολόγων «Η ΖΩΗ», ο κ. Ιωάννης Μαρκότσης, Θεολόγος, Πρόεδρος της Χριστιανής Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών (ΧΕΕΛ) Αθηνών, ο κ. Φερραίος Νάνης, Δικηγόρος, τ. Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Λαρίσης και η κυρία Βασιλική Κλείτση, Εκπαιδευτικός, υπεύθυνος Κύκλου Νέων Μητέρων.
Την όλη εκδήλωση συντόνιζε ο κ. Νικόλαος Ράπτης, Δρ. Παιδαγωγικής, Δ. Σύμβουλος των Εκπαιδευτηρίων Μαίρης Ν. Ράπτου.
Όλοι μίλησαν μέσα από την καρδιά τους για τον αείμνηστο πνευματικό πατέρα, εξαίροντας τη βαθειά πίστη του, το μεγαλείο της ψυχής του, τον ένθεο ζήλο του, την αγάπη στη νεολαία του , τη συνεισφορά του στον αγώνα της Κύπρου.

Να έχουμε όλοι την ευχή του!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου